
İcralık daire nasıl alınır? Hacizli ev nasıl satılır? icradan ev nasıl alınır? icralık ev satışları
İcralık Gayrimenkul Nasıl Alınır?
Hem bütçenize uygun olması , hem de karlı olması sebebi ile icralık daire almaya karar verdiniz. Ama nasıl hareket edeceğinizi, izlemeniz gereken yolları bilmiyorsunuz. “ İcradan nasıl ev alınır ve izlenmesi gereken yollar nelerdir?” sorusunu cevaplayacağız.
İcralık evler piyasa değerinin çok altında satıldığı için karlı bir yatırım aracıdır. İlk ihale açılış bedeli %50 dir ve günümüz koşullarında bir eve %50 kazançla sahip olmak büyük bir fırsattır. Bu fırsattan faydalanabilmek için icralık gayrimenkul ihalelerinden haberdar olmanız gerekir. Bunu en rahat şekilde ; sitemizden çok cüzi ücretle ihtiyacınıza en uygun hizmet paketini alarak faydalanabilirsiniz. Satın aldığınız hizmet paketi sayesinde, tüm Türkiye’de yayınlanan icralık evlerin ihalelerini takip edebilirsiniz. İsterseniz size sunduğumuz hizmet sayesinde dilediğiniz kriterleri belirleyip, erken uyarı sistemi ile hayalini kurduğunuz icralık gayrimenkul ’ün ihalesinden önceden haberdar olabilir, ihaleyi gözden kaçırmanız gibi bir olasılığı ortadan kaldırabilirsiniz.
Sistemimize dahil oldunuz ve katılmak istediğiniz icralık ihale 'yi belirlediniz… Peki devamın da ne yapacaksınız? İhaleye katılım bedeli olarak %20 teminat yatırmanız gerekmektedir. (ihaleye katılmaktan vazgeçme ya da ihale sırasında geri çekilme durumlarında paranız iade edilmektedir. Herhangi bir kaybınız söz konusu değildir.) Satın almayı düşündüğünüz icralık gayrimenkul ihalesi, düzenleneceği icra salonunda zamanında bulunmak ve bütçeniz doğrultusunda artırım yapmak dışında yapacağınız hiçbir şey yok. (Açık artırım sonlanana kadar.) Açık artırım sonlandıktan sonra ödemeniz gerek başka bir ücret var mı sorusunun cevabı ise; ülkemizde gayrimenkul alırken ödemeniz gereken vergilerdir.
Oo çok kolay dediğinizi duyar gibiyim. Evet çok kolay icradan ev satın almak! Sizde alabilirsiniz ama bizim danışmanlığımız ile eve sahip olursanız, aynı zamanda risk almadan ve çok daha kolay bir şekilde kazançlı bir yatırımı yapmış olacaksınız. Nasıl mı? Alanında uzman kadromuz, tüm gayrimenkullerde tapu kaydı, task, emsal, Hmaks ve ihalenin üzerindeki tüm haciz işlemlerini incelip, borç ve alacak durumu, şahıslar arasındaki anlaşmazlık gibi her türlü riski araştırıyor. İhaleye avukat eşliğinde katılıyor (İhale alımı gerçekleştiği taktirde sadece alım yapılan bedel üzerinden avukat ve eksper ücreti alınıyor aksi takdirde avukat ve eksper ücreti talep edilmiyor.) Herhangi bir risk ile karşılaşmamanız ve karlı çıkmanız için tüm araştırmalar yapılıyor ve sizi bu konuda bilgilendiriyoruz. İcralık gayrimenkul ihalesi 'ne icraburada.com ile katılarak ihaleyi kazanma şansınızı arttırdığınızı ve icraburada.com ‘un ihale başarısının %99’a yakın olduğunu söylemeye gerek bile duymuyorum. Rahat, sorunsuz ve karlı bir şekilde icralık gayrimenkul sahibi olmanın keyfini icraburada.com ile yaşayabilirsiniz
surgundeki d.
31-07-2014 12:58
evet benim cok onemli bir sorum olacakbenim konum sizinle irtibatim olmustu ama istediyim cevap tam olarak alinmamistir simdi birdaha irtibata gecmeden once size sormak istediyim ve kesin cevap aldiktan sonra sizi bizzat ben arayip uyeligimi ve size ziyaretimi gerceklestireceyim benim istediyim ev fiati 25 ile 35 arasi kesinlikle daha yuksek olmayacak onceki sorum bu evi bulup bulmayacagimdir ikinci sorum ben yurt disindayim bu islerimi yurutecek bir kisiyi sizden temin edersem yani sizin yolunuzla bu ise girersem ona masrafim ne kadar evide kesinlikle almaya kararliyim ama ilk tercihim sizin yolunuzla daha deyisik tercihleri suan arastirmiyorum neticenizden sonra umarim siz bana baskalarindan daha saglikli yardimci olacaksiniz benim icin alinacak evin yeri okadar onemli deyil yeterki sabiha gokcen hava alanina yakin ve 3 odali olmasidireyer binalarda olacaksa bir yada ikinci kat olmasini yada tek ev olabilir bulurmuyum ve yardiminizin karsiligindaki masrafi nekadar olacak tesekurler
icraburada.com
27-09-2014 15:06
Merhaba Surgundeki d.,
Bahsi geçen görüşmelerimiz umarım olumlu sonuçlanır. Sıkça Sorulan Sorular bölümümüzdeki soru ve cevap kısmımızı çok daha detaylandırdık. Bilginizi rica ederiz, http://www.icraburada.com/sss
ihsannergiz
08-10-2014 18:28
Ihalenin kazanma garantisi varmi peki
İlanları incelediğimde muhammel bedel ve ihale bedeli var. İlk sorum: %20 teminat muhammel bedel üzerinden mi ihale bedeli üzerinden mi? Bir de sizlerin elinde bir istatistik var mı? Satılan icralık mal muhammel bedel ile ihale bedeli arasında hangi oranlarda satılıyor. Bir genelleme yapabilir misisniz? Sorumu biraz daha açarak 100 bin tl muhammel bedeli olan bir ev 50 bin tl ihale fiyatıyla satışa çıktığında, bir icralık ev ne arada satılır. 100 bine mi yakın 50 bine mi daha yakındır satılan fiyat.
icraburada.com
06-11-2014 15:00
Merhaba ihsannergiz , "ihalenin kazanım garantisi" diye bir süreç yoktur.
icraburada.com
06-11-2014 15:02
Merhaba ihsannergiz , "ihalenin kazanım garantisi" diye bir süreç kesinlikle var kimse diyemez. %99,9 'luk bir başarı ve alım becerisi ile ihalelerinize katılım sağlıyoruz. Tamamı ile ihale alımı odaklı çalışıyoruz. Sizin vereceğiniz teklif ile hareket ettiğimiz için, tamamı ile sizin bize sunduğunuz sınırlarla ilerleyebiliriz. Profesyonelce duruma yaklaşıp, önerilerde bulunabiliriz. Siz bu önerileri dikkate alırsanız, kârlı ve sağlıklı (garanti) bir alım sağlamış olabilirsiniz.
icraburada.com
06-11-2014 15:18
Merhaba Mahmut , Muhammen bedel, icra müdürlüğünün o ürüne biçtiği kıymet taktir değeridir. Muhammen bedelin %20 'si teminat olarak verilip, %50 indirimli fiyat ile ihaleye katılım sağlanabilir. Türkiye Cumhuriyet vatandaşlığı olan kişi yahut kurumlara özel olan bu ihalelerde oldukça uygun fiyatlara alımlar/satışlar sağlanıyor. Piyasa fiyat ve kâr oran analizleri için Gold +PLUS uzmanlarımızdan bilgi almanızı öneririz. Detay ve bilgi için 0212 963 1 123 numaralı Çağrı Merkezi - Müşteri Hizmetlerimizi arayabilir, detay ve bilgi alabilirsiniz.
İhaleye girdik diyelim:
Açık artırmaya sizin bünyenizde bir kişi (örneğin işlemlerle ilgilenen, sizin tarafınızdan seçilmiş bir avukat) katılabiliyormu? Böyle bir hizmetiniz var ise eğer, ve ihaleyi kaybedersek firmanıza bu hizmetin ücretini öder miyim? Yani zarara girer miyim?
icraburada.com
03-12-2014 18:33
Merhaba Eren Ö. , öncelikle hatırlatmak isteriz ki, ihale katılımınızı icraburada.com 'un avukat , uzman ve eksper kadrosuyla sağlarsanız, zarar ve risk analizleriniz yapılacaktır. İhalenizin zarara dönüşmemesi için, mali ölçülerinizin doğrultusunda yönlendiriliyor olacaksınızdır. http://www.icraburada.com/basinda_biz linkinden firmamız ile ilgili bazı haberleri incelemenizi ve bizi tanımanız için fırsat vermenizi rica ediyoruz. icra ihalelerine kendinizde katılabileceğiniz gibi Gold+Plus hizmetimizin sunduğu sayısız ayrıcalıklardan biri olarak bizim ile de katılabilirsiniz. Bizim ile katılmanız durumda; ihalenize icra konusunda uzman bir exper ve avukata iştirak edecektir( İhale alımı gerçekleştiği taktirde sadece muhammen bedeli üzerinden avukat ve eksper ücreti alınıyor, sizin adınıza alım gerçekleşmediğinde ise sadece yol parası alınıyor. Yani siz kazanırsanız biz kazanıyoruz). icraburada.com’un ihale başarısının da 0’e yakın olduğunu düşünürsek; bizim ile katılmanız durumunda ihalenize uzman kişiler katılacak ve almayı düşündüğünüz icralık malı, uzman kişiler aracılığıyla bir nevi garanti altına almış olacaksınız. Üstelik Gold+Plus üyeliği tercih etmiş olmanız durumunda(ayrıntılı bilgiyi üstte yer alan menüdeki Gold+Plus sekmesine tıklayarak yada (0212)963-11-23 numaralı telefon numarasını arayarak danışmanlarımızdan öğrenebilirsiniz.)İhaleye katılamadan önce ihalesine katıldığınız icralık ürün hakkında danışmanız tarafından ayrıntılı bir bilgilendirilme avantajına sahip olacaksınız.
hocarımın fikirleri takdire şayan sizin aracılıgınızla onlara ve size teşekkür ve selamlar
icralık listenizi nasıl güncelliyorsunuz , ve nasıl bi aga sahipsiniz. her ilden işlem yaptırabilmek mümkünse sizi tanımak istiyorum. ve güvenmek istiyoruz.
icraburada.com
12-12-2014 10:33
Merhaba galip b. , ilginize teşekkür eder, kazançlı günler dileriz.
icraburada.com
12-12-2014 12:02
Merhaba ONUR D. , yazılım ve data giriş ekibimiz ihalelerin bilgilerini internet ortamına siz değerli üyelerimiz için taşımaktadır. Tüm Türkiye deki icra satışlarına, icra daireleri, yüzlerce yerel ve Ulusal gazetelerden ulaşmaktayız. Kadromuz ve iş becerimiz doğrultusunda Türkiye hudutları dahilindeki bilimum ihalelere adınıza elbette avukat, uzman ve eksperlerimizle katılım yapabiliriz. Sizinle çalışmamıza fırsat vermek için, 0212 963 1 123 numaralı Çağrı Merkezi - Müşteri Hizmetlerimize ulaşmanızı rica ederiz.
Merhaba iyi günler Sayın Yetkili,
Sitenizi bu gün inceleme fırsatı buldum. Gebzede bankanın icra yoluyla satılığa çıkarmış olduğu bir daire almak istiyorum. Bu konu da e-mailimle bilgilendirirmisiniz.
icraburada.com
23-12-2014 15:14
Merhaba Hülya D. , öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Konuyla ilgili 0212 963 1 123 numaralı Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilir, detay ve bilgi alabilirsiniz.
Diyelim ki ev almaya kalktik ve ihaleye katildik ihaleyi kazandiktan sonrasinda odeme sekli nasıl oluyor ve kredi cekmeye kalktigimizda yardimci oluyormusunuz tesekkurler
Demir Koray Ö.
22-01-2015 10:43
İcralık gayrımenkullerin reimlerini sitenizde yayınlarsanız bence daha iyi olur.
icraburada.com
27-01-2015 17:38
Merhaba ebru e., hatırlatmak isteriz ki, alımlarınızı nakit olarak sağlamalısınız. BDDK 'nın ilgili yönetmeliklerinde olduğu gibi, siciliniz doğrultusunda talep ederseniz bir bankadan Tüketici Kredisi kullanabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Bilginize rica ederiz.
icraburada.com
27-01-2015 17:46
Merhaba Demir Koray Ö. , Gold +PLUS üyelik hizmetlerinden faydalanarak ürünlerin görsellerine (resimlerine) ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Bilgi için; http://www.icraburada.com/gold_plus
İcra burada.comdan bir araba beyenim.ihaleye katilmak icin nereye basvurmam gerekiyor.. Tesekurler
h.hüseyın y.
16-04-2015 17:57
mevcut değerındekı evı her konuda mutabık kalınınca nasıl bır yol izlenerek kredıyle alabılırm örnek 250 bın değerındekı evı almak ıstedım yarısı 125 ıken ıvırı zıvırı 150 ye mal olsa 30 bin peşin ıle 10 sene nasıl vadelı alabılır o eve kredı çıkmaz ıse tuketıcı kredısı maksumum 36 bıldığım kadarıyla bu da ödeme ımkanımın olmadığını gösterır gereklı yardımlar olurmu bılgınız dahılınde teşekkurler şimdıden
icraburada.com
22-04-2015 11:08
Merhaba h.hüseyın y., Öncelikle; Türkiye’nin en geniş ve güvenilir icra ihaleleri data’sına sahip icraburada.com’a ücretsiz üyelik gerçekleştirmeniz gerekmektir. Üyeliğiniz size kısıtlı kullanım hakkı verecektir. İcra ihalelerini takip etmek ve ne zaman, nerede gerçekleşeceğini öğrenmek için hizmet paketlerimizden satın almanız gerekmektedir. Size ve bütçenize en uygun hizmet paketini satın aldıktan sonra, sitemiz icraburada.com üzerinden tüm Türkiye’deki icra ihalelerini takip edebilirsiniz. Katılmayı düşündüğünüz icra ihalesini belirledikten sonra yapmanız gereken tek şey; 1. muhammen bedelin %20’si ile icra ihalesinin düzenlendiği icra müdürlüğünde ki açık artırmaya katılmak olacaktır. İcra ihalesine katılmak için T.C vatandaşı olmak ve %20’lik teminat ile başvurmak yeterlidir. Kredi için de size önerimiz; bir bankadan teklif almanız olacaktır. Bilginize rica ederiz.
ilk ihale zamanı geçmiş olan ihalelerin ikinci ihaleye kalıp kalmadığını nasıl öğreneceğiz. Sizden bilgi alma butonu olmuyor bu ihalelerde.
icraburada.com
18-05-2015 17:28
Merhaba dilek y. , ilk ihale zamanı geçmiş olan ilanlara Gold +PLUS hizmetlerimizden faydalanarak rahatlıkla ulaşabilir, detay ve bilgi alabilirsiniz. 0212 963 1 123 numaralı Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilir, danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz. Bilginize rica ederiz.
mustafa ö.
18-08-2015 19:52
biz iki arkadaş ek iş olarak icradan gayrimenkul almayı ve satmay düşünüyoruz.300 bin lira bir ortak bütçemiz var.ancak bir konutu gerçekten düşeş aldığımıza nasıl emin oluruz.bu konuyu inceleyip burası kaçmaz gerçekten %50 aşağı gidiyor diyebilecek bir uzman ekibiniz var mı.
icraburada.com
22-08-2015 14:17
Merhaba mustafa ö. , elbette. Kazançlı alımlar için Gold +PLUS danışmanların size profesyonel önerileri olacaktır. Detaylı bir bilgi için bizlere ulaşabilir, detay ve bilgi alabilirsiniz. 0212 963 1 123 numaralı Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilir, danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz. Bilginize rica ederiz.
teminatı yatırarak ihaleye gireceğim. İhale bende kalırsa Banka kredisi kulanabilirmiyim. Eğer kulanabilirsem muhammel bedel üzerindenmi kulalanabilirim. bilgi verirmisiniz.
icraburada.com
05-12-2015 16:58
Merhaba metin a. , kredi notunuzla ilgili en doğru bilgiye bankanız şubesi ile görüşerek ulaşabileceğiniz hususunu bilginize rica ederiz.
İCRADAN ALICAMIZ GAYRİMENKULLER İÇİN EV KIREDİSİ KULLANABİLİRMİYİZ
icraburada.com
03-02-2016 17:40
Merhaba SEVGİ D. , kredi kullanım ve oranları ile bankanızla görüşmenizi önerir, bilginize rica ederiz.
Hakkını helal ediniz herkez merak ediyor tabi sorularımı hazırlıyorum:)
icraburada.com
21-04-2016 13:40
Merhaba Ahmet g. , rica ederiz. Sizin gibi değerli kişilere yanıt vermek ve doğru hizmetimizi sunmak bizim için bir borç. Saygılarımızla.
halide a.
29-07-2016 00:07
Temlik almak ne demektir ve masrafı nasıl hesaplanır? Detaylı yazar mısınız?
Nurhan o.
14-09-2016 09:51
İcradan ev almak istiyorum sizlerden çalışarak irtibatı nasıl kurcaz
İbrahim G.
05-11-2016 14:51
100,000 TL Muhammer bedelle bir daireyi
60,000 TL'ye ilk ihalede aldım diyelim sizin uzman kadronuz experinize ve avukatınıza hangi değer üzerinden ücret ödüyeceğim
ikincisi ihaleyi kazanamadık açıklamada hiç bir ücret verilmeyecek yazıyor bir yorumdada sadece yol parası deniyor hangisi doğru
diyelim ki 100 tl yol masrafı tutuyor ( ne kdar olduğuda belli değil ) 10 adet ihaleye girdim kazanamadım 1,000 tl boşuna masraf mı ödüyeceğim
bilgilendirirseniz sevinirim kolay gelsin...
Bu işi bir süredir araştırmaktayım ancak riskleri mevcut. İhaleyi alsak bile temyiz yolu açık ve bu durumdan mütevellit 1 seneye kadar beklemek zorunda kalabiliriz. Bu konudaki düşünceniz nedir?
Benimde bir sorum olucak.ihaleye katilim icin %20 odeme yapilmasi gerektigini söylemiştiniz.şayet ihaleyi kaybedersek odedigimiz %20 lik tutar bize geri iade ediliyor mu? Bunu net bir dille cevaplarsaniz cok sevinirim
Merhabalar teminat bedelini ihaleden ne zaman once ve nereye gidip odememiz gerekiyor?ornegin 100.000 tl lik muhammen bedeli belirlenmis bir dairenin teminat bedeli 20.000 midir?ihaleyi kazanamazsak bu bedel geri iade ediliyormu?ihale salonundaki durum ve sartlardan biraz bahsedeblirmisiniz,ornegin artirmalar ne kadar tutarla oluyo ve ihaleye ayrilan sure ne kadar?tesekkurler
icralık bir evde ben alacaklıyım.avukat masraflarını benmi yoksa borçlumu ödeyecek.
Ali Yaşar c.
18-11-2017 10:49
Bir ihaleyi teminat ücreti yatırdık ihaleye girdik mesela 70 bin TL ihaleyi 100 bine kazandik. Daha sonra almaktan vazgeçersek ne olur. Saygılarımla.
Öz abimin ustundeki hacizli arsayi almam icin ne yapmam lazim yardi olurmusuz
Zülfükar k.
09-03-2018 00:01
İcradan gayrimenkul almak isteyorum
İki arti bir yeni bitmis iki daire almak istiyorum..icradan iki tane alinca herhangi bir indirim oluyor mu ya da bir 3 arti bir bi iki arti bir olabilir fiyat araliklari nedir acaba
Veli Lokman A.
10-07-2018 19:58
Lütfen beni arayın
Bende icraat ev almak istiyorum banka satıyor ucuz oluyor diyorlar dogru